Bel ons: 0523 - 237258

  • slide

Haverkort / Haverkort Voormolen / Mobilis B.V.

Ing. E.J. Paalman, directeur

"Ondergetekende verklaart hierbij dat mevrouw K.Ekkel gedurende de periode 01-07-2001 tot 01-01-2007 tot volle tevredenheid voor hem heeft gefunctioneerd als directiesecretaresse.

Zij heeft zich ondermeer positief onderscheiden door haar algemene kennis en kunde, haar grote accuratesse, inzet en inzicht.

Wat mij betreft behoort mevrouw Ekkel tot de top secretaresses met de instelling van horen,zien en zwijgen. Ze is kundig, in overleg uitstekend, maar ook binnen de afgesproken grenzen zeer zelfstandig opererend. Haar werkzaamheden bestreken een groot gebied van activiteiten en beperkten zich niet tot alleen maar agendabeheer en notuleren, maar ook het op eenduidige wijze vastleggen van complexe zaken en organiseren van diverse activiteiten.

Verder is zij voor mij tot een buitengewone grote steun geweest met haar langdurige bedrijfskennis die ik als nieuwe directeur binnen een nieuwe organisatie als buitengewoon prettig heb ervaren. Het heeft mijn inwerkperiode bekort en zeer efficiënt gemaakt.

Toen het bedrijf in 2004 helaas een reorganisatie binnen het UTA bestand moest doorvoeren heeft de kennis en kunde van mevrouw Ekkel bijgedragen aan een goede afwikkeling. Daarna heeft zij vervolgens gezien de stand van de organisatie binnen het bedrijf naast haar eigen werk ook nog invulling gegeven aan PZ, als hoofd PZ.

Voortvloeiend uit haar karakter en prettige omgang met medewerkers is een situatie van groot vertrouwen in haar ontstaan. Dit heeft geresulteerd in het benoemen van mevrouw Ekkel tot compliance officer (vertrouwensman) hetgeen ze buitengewoon doeltreffend heeft uitgevoerd.

In haar 25 jarige loopbaan heeft mevrouw Ekkel diverse functies doorlopen, hetgeen haar een grote scala aan kennis heeft opgeleverd. Zij heeft werkzaamheden uitgevoerd op de receptie , bij de administratie, loonadministratie, het directiesecretariaat en personeelszaken.

Wat ervaringsopbouw betreft heeft mevrouw Ekkel geparticipeerd in allerlei voorkomende bedrijfs- cq organisatiestructuren. Te weten familiebedrijf, personeelsparticipatie binnen een bedrijf,overname van bedrijven, overname van het bedrijf en bijbehorende fusies binnen het concern,reorganisaties e.d.

Gaarne bereid tot nadere toelichting."

Vertel het iedereen

Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met anderen!